lunes, 6 de junio de 2011

HEROIS

FITXA TÈCNICA:

Eva Santolaria = Cristina
Àlex Brendemühl = Sala
Ferran Rull = Xavi
Àlex Monner = Ekaitz
Mireia Vilapuig = Cristo
Joan Sorribes = Roth
Marc Balaguer = Colo
Emma Suárez = Gloria
Lluís Homar = Lluís
Albert Adrià = Óscar
Nerea Camacho = Elena
Anna Lizaran = Àvia Men
Constantino Romero = Loda
Montse Pérez = Mare de Colo
David Fernández = Pare de Colo
Elsa Anka = Mare de Cristo
OPINIÓ PERSONAL:
Jo vaig mirar aquesta pel·lícula per tres raons: la primera perquè me la va aconsellar una amiga, la segona perquè vaig veure el tràiler i em va agradar molt i la última perquè hi apareixia un actor que em va agradar molt la seva sèrie i per això vaig veure la pel·lícula.

SINOPSI:

 
Un jove publicista, amb una reeixida carrera professional i una vida personal buida, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar puntual a una important reunió de negocis. Durant el trajecte coneix una noia espigada que carrega amb una motxilla amb la qual, malgrat les seves oposades maneres de viure la vida, connectarà i acabarà rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infància: l'últim estiu que van passar amb la colla .

RESENYA:


Comensa amb un estiu, es veu una noia que va caminant per la vora de la carretera, quan de sobte és veu un cotxe de lluny que es para al costat de la noia. El noi que condueix el cotxe li pregunta si vol que la porti i la noia li diu que no, però al final la porta. La noia li diu que si pot passar per una hípica que ha de recollir un amic seu, que han quedat amb els amics de l´infancia, ell li diu que si, amb una condició que no poden parar a cap lloc més perquè ell té una reunió molt important. En aquest moment, es fa un flashback en darrera. En aquest moment arriba en Xavi, un dels actors principals en aquesta aventura. En aquesta aventura només es destaca una cosa: la cabanya màgica. Aquesta cabanya concedeix tots els desitjos que vulguis, i cada any, aquests lluiten per aconseguir-la. Per aconseguir-la necessiten dues coses: han de ser cinc persones en el grup, i guanyar la carrera de cotxes, per guanyar aquesta carrera hauran de treballar tots cinc a la vegada, cap pot fallar. En tots els grups hi han discussions, però en aquest grup ni haurà una de ben grossa, Xavi i Ekaitz tenen una disscusió molt gran, fins que Xavi agafa la bicicleta i travessa el camí sense mirar, amb la mala sort de que en aquell moment passa un camió, i l´aixafa. En aquesta aventura tots hauran aprés una bona elecció, que totes les coses que volem no sempre han de sortir bé. I una última cosa: Recordes l´estiu més important de la teva vida?

No hay comentarios:

Publicar un comentario